Házhoz szállítás feltételei

Általános szerződési feltételek és adatvédelmi alapelvek

Ezen dokumentum rögzíti az Agrogriff Kft. (székhely: Szilánk köz 1., 6724 Szeged, cégjegyzékszám: 06-09-025413, adószám: 26792370-2-06, e-mail cím: info@griffdiszkont.hu, telefon: +36304772402, továbbiakban: „Griff diszkont”) online szolgáltatásával kapcsolatos feltételeket, amely szolgáltatás a www.griffdiszkont.hu c. weboldalon keresztül érhető el. A Griff diszkont online diszkontáruházának termékei interneten keresztül vásárolhatók meg, ezt a célt szolgálja a www.griffdiszkont.hu címen található webáruház.

Szállítási feltételek:

A vásárló az árut online rendelheti meg, házhoz szállítást vagy személyes átvételt kérve (az áru személyes átvételéért cserébe 2,5 százalékos kedvezmény jár). A minimális rendelési érték nem lehet kevesebb, mint 10.000 forint. Az ingyenes házhoz szállítás feltétele a minimum 16.990 forint, vagy attól nagyobb értékű áru megrendelése, azonban a már 10.000 forint értékű rendelések házhoz szállítása is – szolgáltatási díj ellenében – megvalósulhat. A szolgáltatási díj értéke mindösszesen 699 forint. (Szegedre vonatkozóan az ingyenes házhoz szállítás feltétele a minimum 10.000 forint, vagy attól nagyobb értékű áru megrendelése.) Ez az ajánlat Budapestre, Szegedre, Pest megyére, Csongrád-Csanád megyére, Bács-Kiskun megyére és Békés megyére vonatkozik, de további megyék bevonása is folyamatban van.

Amennyiben 25.000 forint vagy attól nagyobb értékű a megrendelt áru, az ingyenes házhoz szállítás mellett, az egészséges táplálkozás elősegítése céljából, ajándékba, gyümölcskosarat is kap a vásárló, azonban azok a vásárlók, akik 30.000 forint, vagy attól nagyobb értékben vásárolnak, az ingyenes házhoz szállítás és a gyümölcskosár mellé, vászontáskát is kapnak ajándékba. A fizetés az áru átvételekor történik (készpénzben, vagy bankkártya által).

Adatvédelmi alapelvek

Az adatkezelő által végzett adatkezelési tevékenység a jogszabályi előírásokkal összhangban történik, és az érintettek hozzájárulásán alapul. Az adatkezelés jogalapja az érintett önkéntes hozzájárulása, valamint a Griff diszkont jogos érdeke mentén, az adatkezelés a felhasználó megrendelésének teljesítéséhez szükséges.

Kezelt adatok köre:

 • Név, cím, bankszámlaszám, telefonszám, e-mail cím

Ha bármilyen panasz merülne fel az adatkezeléssel kapcsolatban, a Griff diszkont ügyfélszolgálata a felhasználók rendelkezésére áll, de vélt sérelmeikkel a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságához is fordulhatnak, amely a 1055 Budapest, Falk Miksa u. 9-11-es szám alatt érhető el, telefon: 06 (1) 391 14 00, e-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu.

Minden online vásárló – amennyiben kinyilvánítja részvételi szándékát – részt vehet a Griff diszkont által kezdeményezett „megajándékozzuk vásárlóinkat” elnevezésű nyereményjátékban. 

hazhozszallitas

A szolgáltatással kapcsolatos egyéb feltételek:

A szolgáltatás igénybevételéhez nem szükséges a felhasználó regisztrációja, a rendelés összeállításával, és a rendelés továbbításával veszi igénybe a szolgáltatást, és fogadja el az általános szerződési feltételeket, amely a különböző promóciós anyagok terjesztését is magába foglalja. A rendelés továbbítását követően automatikus jelzés érkezik a felhasználó e-mail címére. A rendelést a Griff diszkont ügyfélszolgálata e-mailen keresztül igazolja vissza (az ügyfélszolgálat – vasárnapot leszámítva – minden nap délelőtt 08 óra és este 21 óra között áll a felhasználók rendelkezésére).

A Griff diszkont tulajdonosa és üzemeltetője (az Agrogriff Kft. által) a griffdiszkont.hu honlapnak, ebből kifolyólag a honlappal kapcsolatos minden jog megilleti.

A Griff diszkont sajnos nem tudja felhasználóit arról biztosítani, hogy az általa nyújtott szolgáltatás mindenkor hibátlanul fog működni, de mindent elkövet annak érdekében, hogy a rendszer egyre tökéletesebben és gördülékenyebben működjön.

A honlapon szereplő árak forintban értendők, és az ÁFA-t is tartalmazzák.

A szolgáltatás igénybevétele akkor jön létre, amikor a kiszállított rendelést a felhasználó elfogadja, illetve átveszi.

A szolgáltatás igénybevételének menete:

 • vásárlói kód, illetve vásárlói kártya igénylése
 • a rendelés összeállítása és továbbítása a felhasználó által
 • automatikus visszajelzés küldése a beérkezett rendelésről
 • a rendelés visszaigazolása a Griff diszkont ügyfélszolgálata által
 • házhoz szállítás a Griff diszkont által, vagy az aru átvétele a kijelölt átvételi pontokon

A kiszállításkor érvényes árak ismeretében a felhasználó dönt arról, hogy a kiszállított árut, vagy azok egy részét átveszi-e. Amennyiben egyetlen termék sem kerül átvételre, a Griff diszkont nem számol fel szolgáltatási díjat.

Amennyiben a szolgáltatást jogi személyek és gazdasági társaságok veszik igénybe, a számlázással kapcsolatos igényüket előre kell jelezniük.

A felhasználó köteles a címét egyértelműen beazonosítható módon megadni, ellenkező esetben a Griff diszkont nem vállal felelősséget a meghiúsult kiszállításért és az esetleges károkért.

A Griff diszkont vállaltan a felhasználó ajtajáig szállítja a megrendelt árut, de a felhasználó köteles mindent elkövetni annak érdekében, hogy semmi ne akadályozza a szolgáltatás sikeres lebonyolítását (beléptető kapu stb.).

A Griff diszkont nem vállal felelősséget azokért a késedelmekért, amelyek önhibáján kívül nehezítik a kiszállítást.

Ha késve jut el a megrendelt áru a felhasználóhoz, a Griff diszkont ügyfélszolgálata e-mailben vagy telefonon keresztül értesíti a felhasználót a megállapított kompenzáció mértékéről.

Azok a 18. életévüket betöltött személyek vehetik igénybe a szolgáltatást, akik elfogadják a szolgáltatás feltételeit.

A vásárlók csak vásárlói kóddal vásárolhatnak, vásárlói kódot, illetve vásárlói kártyát a Griff PP – a Program Partner által – biztosít számukra.

A rendelés kifizetése a kiszállításkor történik készpénzzel vagy bankártya által.

A felhasználó az áru átvételét követően 14 napon belül elállhat a vásárlástól, ami azt jelenti, hogy a megvásárolt árut visszaadhatja. A felhasználó ebben az esetben köteles időben felvenni a kapcsolatot a Griff diszkont ügyfélszolgálatával. A szándék kinyilvánítását követő 14 napon belül, a Griff diszkont köteles a visszaadott termék vételárát a felhasználónak visszafizetni. A felhasználó elállás esetén felelős a termék jellegéből adódó értékcsökkenésért. A felhasználó nem élhet ezen jogával romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző élelmiszerek esetén, vagy ha a termék csomagolása nem teszi lehetővé a termék visszaadását (pl. kicsomagolt áru), de a higiéniai vagy egészségügyi okok is ide sorolandók. A termék visszajuttatása a következő rendelés kiszállítása során történhet meg, vagy postai úton – ebben az esetben a felhasználót terheli a postai költség.

A Griff diszkont bármikor jogosult az általános feltételeket módosítani. A módosított feltételeket a módosítás hatálybalépését követő újabb rendeléssel fogadja el a felhasználó.

Ha bármilyen jellegű probléma merülne fel a kiszállított áru-, vagy a szolgáltatás minőségével kapcsolatban, a felhasználó a területi illetékes békéltető testület eljárását is kezdeményezheti. A Budapest Békéltető Testület elérhetősége: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310., e-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu, telefon: 06 (1) 488 21 31, Békés Megyei Békéltető Testület elérhetősége: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5., e-mail cím: eva.toth@bmkik.hu, telefon: 06 66 324 976, Csongrád Megyei Békéltető Testület elérhetősége: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12, e-mail cím: bekelteto.testulet@csmkik.hu, telefon: 06 62 554 250.

A felhasználó által vásárolt termék tartalmazza az adott termékre vonatkozó tájékoztatást: az adott termékre vonatkozó tulajdonságokat, továbbá a termék használatára és szavatosságára vonatkozó tájékoztatást – a Griff diszkont ezekre vonatkozóan nem vállal felelősséget. (Az átvétel során a felhasználó köteles ezeket megismerni.)

Termékszavatossági igényként a felhasználó kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti, illetve élhet jogával a gyártóval (forgalmazóval) szemben. A termékszavatossági igényt minden esetben a vásárlónak kell bizonyítania.

Ha olyan termékre érkezik rendelés, amely átmenetileg nem áll rendelkezésre, a Griff diszkont igyekszik olyan terméket felajánlani, amely helyettesítheti az adott terméket, a vevő ilyen esetben nem köteles a felajánlott – helyettesítő – terméket elfogadni. Ebben az esetben, ha az eredeti rendelés értéke elérte azt az értéket, amelyet a Griff diszkont vállaltan ingyenesen szállít házhoz, a – hiányzó termékből kifolyólag – lecsökkent értékű rendelést is ingyenesen házhoz szállítja, továbbá minden olyan kedvezményben részesül a felhasználó, amely az eredeti rendelésből kifolyólag megilleti. Azon termékek esetében, amelyek nem darabszám szerint kerülnek forgalomba, a mérési potatlanságból eredendően, előfordulhatnak minimális különbségek a megrendelt mennyiség és a házhoz szállított mennyiség között – diszkontáruházunk igyekszik ezt a különbséget a legminimálisabbra csökkenteni.

A honlapon szereplő képek tájékoztató jellegűek.

A házhoz szállított áru átvétele utáni reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni, kizárólag abban az esetben, ha az áru átvétele során, az áru jellegéből kifolyólag, nem derülhetett fény az áru esetleges hiányosságaira.

 

@griffdiszkont

Kövess minket Facebookon

+36304772402
Hétfőtől – péntekig 08:00 és 20:00 között

info@griffdiszkont.hu

Ha azonnali segítségre van szükséged, kérjük, vedd igénybe a telefonos szolgáltatást.

Griff diszkont logo

Jó ár, jó minőség !

0
  0
  Kosár
  A kosarad még üres. Ma is vásárolsz?Vissza